Veel gestelde vragen

Om het voor jou zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken hebben we op deze pagina de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden voor u geplaatst.

Hoe kan het dat WhatsApp te hacken is?
 Omdat Whatsapp software is zijn er mogelijkheden om deze te “manipuleren”. Omdat Whatsapp niet gebruik maakt van een wachtwoord is het mogelijk om via beveiligingslekken zo data van Whatsapp gebruikers te downloaden.
Is het hacken van WhatsApp illegaal en/of strafbaar?
 Dit is een grijs gebied. Je breekt hierdoor in feite niet in dus kan dit niet strafbaar worden bevonden, echter maak je wel inbreuk op andermans privacy wat wel strafbaar is. Het is dus strafbaar en illegaal. Echter hoef je nergens bang voor te zijn want de hack werkt volledig anoniem zonder sporen achter te laten.
Merken WhatsApp gebruikers die zijn gehackt hier iets van?
 Nee, mits je niet de status melding en/of profielfoto hebt aangepast. Wanneer je alleen contacten en/of berichten download/bekijkt ziet de gebruiker hier niets van.
Als ik de statusmelding of profielfoto wijzig, weet degene dan dat ik dat heb gedaan?
 Nee, de gebruiker zal er niet achter komen wie deze wijzigingen gedaan heeft. Mogelijk raakt hij/zij zelfs in de war en wordt er gedacht dat dit zelf gedaan is. Er is geen enkel spoor dat naar jou zal leiden.
De hack is dus 100% anoniem?
 Ja, dat klopt. De Whatsapp hack werkt 100% anoniem en dit zal altijd zo blijven.
Werkt de WhatsApp Hacker ook op mijn smartphone?
 Nee, tot heden werkt de Whatsapp Hack alleen op je computer. Er wordt wel gewerkt aan een Android en iOS versie welke in September 2015 verwacht wordt.

 

1 thought on “Veel gestelde vragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *