Whatsapp hacken met pc of laptop

whatsapp hack downloaden

Whatsapp hacken met pcWhatsapp hacken met je pc, is dit mogelijk en kun jij dit ook? Voor beide een dikke ja. Het is zelfs makkelijker om Whatsapp te hacken via je pc / computer dan met een iphone of ander smartphone toestel. Het enige wat je nodig hebt is een programmatje.

Whatsapp hacken met pc

Het hacken van Whatsapp is makkelijker en gaat sneller dan je denkt. Je hoeft geen doorgewinterde computer programmeur te zijn, het downloaden en installeren van 1 simpel programmatje stelt ook jou in staat om iedereen zijn Whatsapp te hacken binnen enkele seconden!

Het is zelfs mogelijk om via je pc namens anderen berichten te sturen. Onze Whatsapp hack ondersteunt deze functie nog niet, maar medio januari 2014 komt hier een aparte hack tool voor op onze website.

De whatsapp hack is eigenlijk niets meer dan een “Whatsapp Sniffer”. Sniffer is in de hack wereld een veel voorkomend jargon, het is een programma wat gegevens onderschept/doorsnuffelt en deze zo aan de hacker beschikbaar stelt.

Door zo’n Whatsapp sniffer te gebruiken kun jij door Whatsapp gesprekken van anderen heen snuffelen en dus Whatsapp hacken met pc. Makkelijk en veilig op afstand en bovendien merkt het slachtoffer er niets van. Komt dat even goed uit.

Hoe werkt zo’n Whatsapp sniffer techniek dan precies?

Whatsapp hacken met pc en een sniffer is eigenlijk vrij simpel, maar voor mensen welke geen ervaring of interesses in programmeren en/of internet techniek hebben wellicht vreemd.

Het programma achterhaalt het MAC-address (internet verbinding techniek, niet te verwarren met Mac van Apple!) welke dient als een uniek aanmeldnaam/adres. Als je dit adres hebt kun je ermee inloggen mits je in het bezit bent van het bijbehorende wachtwoord.

En hoe komen we achter dit wachtwoord? Want, heb jij ooit een wachtwoord moeten aanmaken of invullen bij Whatsapp..? Nee, dus wat zou het wachtwoord dan ooit kunnen zijn? Juist, het wachtwoord welke bij het MAC-address van Whatsapp hoort is het telefoonnummer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *