WhatsApp

Whatsapp hacken

WhatsApp is een messenger, oftewel berichten app voor smartphones waarmee via internet gratis berichten naar elkaar gestuurd kunnen worden. Omdat Whatsapp via internet werkt kost het je geen bel of sms tegoed enkel mb’s van je data bundel wat vrijwel niets is met Whatsapp.

Whatsapp Hacken

De applicatie werkt in een chatvorm, je ziet telkens de laatste berichten en naast tekst berichten kun je ook foto;s, video’s, geluids opnames en je locatie versturen.

Oorspronkelijk is Whatsapp ontwikkeld voor de iPhone van Apple, maar is later ook voor andere besturingssystemen beschikbaar gekomen waardoor Whatsapp ook op Android, Blackberry, Windows Phone 7, Symbian en de Nokia Series 40 gebruikt kan worden.

Voor iPhone gebruikers kost het aanschaffen van de app eenmalig € 0,89, soms is de app tijdelijk gratis. Gebruikers met andere besturingssystemen kunnen de app voor het eerste jaar gratis gebruiken en daarna tegen een jaarlijkse betaling van $ 0,99.

In Augustus 2012 werden er ruim 10 miljard berichten per dag verstuurd. Het 24 uur record staat op 18 miljard berichten.

WhatsAppHack Downloaden